AURIC ile Her Etkinliğe Hazır Olun

Havaların her gün bir önceki günden daha sıcak ve yazı çağrıştıran keyifli bir hale gelmesi ile beraber hepimiz kendimizi daha çok ev dışına atmak istemeye başladık. Bunu gerçekleştirmenin birçok farklı yolu bulunsa da son dönemlerde en sık karşılaştığımız ev dışında bulunma yolu düzenlenen etkinlikler olmaktadır. Peki özellikle bu sene birçok farklı etkinlik, konser, parti vb. eğlencelerin bu kadar yoğun bir talep görmelerinin sebebi nedir?

Covid-19 Pandemisinin ardından yaş farketmeksizin, bütün insanlık, eğlencelerin ve beraber zaman geçirmenin ne kadar kıymetli olduğunu çok daha iyi anladı. Bu yüzden de pandemi yasaklarının neredeyse tamamının kalktığı ve normalleşmeye başladığımız bu dönemlerde artık hepimizin ortak isteği bir arada olmak ve hep beraber keyifli zaman geçirmek haline geldi. Hal böyleyken ve hali hazırda birçok etkinlik düzenlenirken bizlere de sizleri bu etkinliklere en şık şekilde yollamak düşüyordu. Bu sebeple sizler için tam da böyle zamanlarda ihtiyaç duyacağınız bir koleksiyon tasarladık. İşte karşınızda AURIC’in yeni koleksiyonu ‘Party and Events Collection’!

ETKİNLİK KIYAFETLERİ NASIL SEÇİLİR?

Gideceğimiz yerlere uygun kıyafet seçimi yapmak bazen bizleri fazlasıyla zorlayabiliyor. Ancak aslında zorlandığımızı zannettiğimiz durumlarda yaşadığımız şey sadece kafa karışıklığından ibarettir. Bu durumlarda yaşadığımız kafa karışıklığını gidermek ise basit bir yolla mümkün. Gideceğimiz etkinliğin nasıl bir yerde olacağını öğrenerek kombinlerimizi rahatlıkla hazırlayabiliriz. Bunun işleri ne kadar kolaylaştırdığını sizlere bir örnekle açıklayalım. Örneğin bir doğum günü partisine davetli olduğunuzu düşünün. Bu partiye nasıl gideceğiniz size sorulduğu zaman sadece bu kadarlık bir bilgi ile aklınızda tam olarak bir kombin canlanmayacaktır. Ancak gideceğiniz doğum günü partisinin evin arka bahçesinde veya havuz kenarında olacağını biliyor olduğunuz durumda iki ihtimal için de farklı kombin örnekleri aklınızda kolaylıkla canlanacaktır. İşte bu sebeple gideceğiniz etkinlikler için hazırlanmaya başladığınızda kafa karışıklığı yaşarsanız hemen etkinliğin düzenlendiği yeri kafanızda canlandırmayı deneyin.

‘PARTY AND EVENTS’ KOLEKSİYONUNDAN ÖNERİLER

AURIC’in oldukça özel ve üzerinde yoğun çalışılmış tasarımları ile ortaya çıkan bu koleksiyon, parti ve etkinlik günlerinizde arayıp bulamadığınız veya kafanızda canlandırıp da bir türlü sahip olamadığınız kıyafetleri ortak bir çatı altında birleştiriyor. Dilediğiniz zaman, kolay ulaşımı sayesinde edinebileceğiniz bu tasarım kıyafetlerin en beğenilenlerini sizler için derledik. İşte ‘Party and Events’ koleksiyonunun en beğenilen parçaları:

Sırt Dekolteli Top

Son yıllarda İngiltere ve Amerika’da ortaya çıkmış olan ve özellikle ünlü şarkıcıların konserlerinde sıklıkla kullandığı bu parça ülkemizde de çok beğenilen bir kıyafet haline geldi. Ancak maalesef bu kıyafeti her ne kadar beğeniyor olsalar da Türkiye’de bir türlü bulunamayan sırt dekolteli top artık AURIC sayesinde bir tık ile elinizin altında! Size düşen ise yalnızca bu harika kıyafetin tadını çıkartmak.

Kemer Detaylı Mini Etek

Yine yurtdışından başlayarak dünyaya açılan kıyafet akımlarından birisi ile bu koleksiyonda karşınızdayız. Düşük bel akımının yavaş yavaş yeniden gündeme gelmesi söz konusu olurken, mankenler tarafından başlatılan ‘düşük bel kıyafet belinden iç çamaşırı gösterme’ modası ile neredeyse bir düşük bel alışverişi fırtınası başlamış oldu. Koleksiyon içerisinde bulunan bu kemer detaylı mini etek de iç çamaşırı görüntüsünü kemeri ile sağlayarak kıyafetin genel havasında bir bütünlük sağlamış ve modern moda akımını da elinde tutmayı başarmıştır.

Dekolteli Flare Pantolon

Özellikle internet üzerinden kıyafet alışverişlerinin sıklaşması ile beraber insanlar kısa zaman içerisinde onlarca mağazanın onlarca kıyafetini gezme fırsatını edinmiş oldu. Böylelikle belki de daha önce hiç rastlanılmayan kıyafetler ile tanışılmış ve moda kavramında bir genişleme meydana gelerek kadınların ufkunun açılması sağlanmıştır. İşte bu internet alışverişlerinde kadınların yoğun talepleri ile birçok farklı modelde üretilen pantolonlara AURIC de kendi dokunuşuyla bir farklılık katarak bu pantolonları sizlerin beğenisine sundu.

Derin Yırtmaçlı Elbise

Elbise denildiği zaman akla ilk düşen çağrışımın feminen bir görüntü olması bir tesadüf değildir. Yıllar boyunca kadınların kıvrımlı hatlarının estetik duruşunu ortaya çıkartmak adına birçok farklı tarzda tasarlanan ürünler sonucunda yırtmaç detayının keşfedilmesi ile beraber bu çağrışımın fitili de ateşlenmiş oldu. İşte bu sebeple dekoltenin en çok yakıştığı parçalardan birisi olan eteklerin derin yırtmaçlarla ortaya çıkardığı görüntülerin sizler de hayranlarındansanız koleksiyon içerisinde yer alan bu derin yırtmaçlı elbiseye bayılacaksınız.

Şerit Lastikli Bodysuit

Pantolonların, eteklerin, şortların vb. tüm alt giyim kategorisi ürünlerinin güzel bir kombin içerisinde yer almasını istiyorsanız bu kıyafetlerin üzeri için tercih edeceğiniz parçaların özenle seçilmiş olması gerekir. Ancak her zaman alt giyim kategorisi kıyafetlerinin tamamlayıcı parçası olan üst giyim kategorileri böyle durumlarda tercih edilmek zorunda değildir. Kendi başına ayrı bir kategori yaratan bodysuitler işte tam da böyle durumlarda düşünülebilecek kıyafetlerdendir. Oldukça şık ve tarz modelleri bulunan bodysuitleri kullanmayı seven kadınların bayılacağı şerit lastikli bodysuitlere bakmayı sizler de sakın unutmayın